Управління проєктами : конспект лекцій - Лисак, Оксана Іванівна; Болтянська, Лариса Олексіївна; Коноваленко, Анастасія Сергіївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
Конспект лекцій з дисципліни «Управління проєктами» є важливим навчально-методичним інструментом для систематизації та закріплення теоретичних знань і практичних навичок, отриманих у процесі навчання. Він дає змогу здобувачам вищої освіти структурувати ключові поняття, методи та інструменти проєктного менеджменту, а також сформувати цілісне уявлення про управління проєктами на всіх етапах їх життєвого циклу. Матеріали конспекту спрямовані на поглиблення розуміння процесів ініціації, планування, реалізації, моніторингу та завершення проєктів, з урахуванням обмежень за строками, ресурсами, вартістю та вимогами до якості результатів. Конспект сприяє підготовці здобувачів до виконання практичних завдань, аналізу управлінських ситуацій і проходження поточного та підсумкового контролю, а також може використовуватися як довідковий матеріал у професійній діяльності. Зміст видання відповідає освітньо-професійним програмам підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти економічних спеціальностей та може бути рекомендований для використання в освітньому процесі закладів вищої освіти.
Keywords: інструменти проєктного менеджменту; Формування концепції проєкту; Планування проєкту; Управління командою проєкту; оцінювання вартості проєкту