Обґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджиму - Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena (My University, 2017)
Використання упаковки типу “bag-in-box” для натуральних соків можливе лише за умови гарячого розливу за температури не нижче 95 °С або налагодження асептичного консервування.
Keywords: консервування; натуральні соки; скляна упаковка; bag-in-box