Слайсер для нарізання продуктів - Угріна, С. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
Обґрунтовано застосування слайсера для нарізання продуктів.
Keywords: слайсер; електроножі; нарізка; побутова безпека; травматизація