Опис до патенту на корисну модель № 69416 "Бункерний віброущільнювач" - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro (Державна служба інтелектуальної власності України, 2012)
Бункерний віброущільнювач містить встановлену на рамі ємність з вивантажувальним пристроєм, розміщеним усередині неї з можливістю горизонтального зворотно-поступального переміщення, та вібропристрій. Вібропристрій розміщений на рамі під ємністю і містить прилади повздовжнього, поперечного та вертикального коливань
Keywords: бункерний віброущільнювач; вивантажувальний пристрій; вібропристрій; сільськогосподарське виробництво; механізація трудомістких процесів в тваринництві; заготівля кормів; тваринницькі ферми