Вплив чистоти мастильно - охолоджувальних рідин на якість поверхні деталей при ремонті транспортної техніки - Просвірнін, В. І.; Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Савченков, Б. В. (Харків: НТУ “ХПІ”, 2008)
UK: У статті надано аналіз впливу забруднених мастильно - охолоджувальних рідин (МОР) на якість поверхні при ремонті деталей транспортної техніки. EN: In the article the analysis of influencing of muddy technical liquids is resulted on quality of surface at a component of a transport technique overhaul.
Keywords: МОР; мастильно-охолоджувальні рідини; ремонт деталей транспортної техніки; якість поверхні; якість відновлених детелей; знос деталі; шорсткість