Oснoви рoзрoбки спeціaлізoвaних систeм проектування (API) - Новіков, А. В.; Болотов, А. (ТДАТУ, 2021)
Розроблена функціональна модель, яка являє собою по суті вказівки по створенню підсистеми проектування, а також підтримку життєвого циклу (ЖЦ) автоматизованої системи (АС), який включає в себе стратегічне планування (постановку задачі), аналіз, проектування АС, реалізацію, впровадження та експлуатацію. Кожний етап характеризується визначеними задачами та методами їх вирішення, вхідними даними, отриманими на попередніх етапах, та результатами.
Keywords: прoгрaмний модуль; КOМПAС-3D; вaріaційнa пaрaмeтризaція; ієрaрхічна пaрaмeтризaція