Особливості перевиховання як одного з видів правового виховання - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (My University, 2017)
Перевиховання спрямоване на осіб з девіантною поведінкою. У роботі з такими особистостями, безумовно, необхідна реалізація перетворювальної функції, яка орієнтує вихователя на активний вплив на нього. Функції діагностування, оцінювання, прогнозування, моделювання, проектування, програмування, планування, інновацій, зворотного зв'язку, інформаційного забезпечення зорієнтують вихователя на комплексне їх використання.
Keywords: перевиховання; правове виховання; поведінка