Методика побудови занять з фізичного виховання в умовах вищого навчального закладу - Хассай, Д. В.; Нестеров, О. С.; Артеменко, В. В.; Нестеров, А. С.; Khassay, D. V.; Nesterov, A. S.; Artemenko, V. V. (ЧНПУ, 2011)
UK: У статті розглядається проблема побудови занять з фізичного виховання в умовах Таврійського державного агротехнологічного університету (ТДАТУ). RU: В статье рассматривается проблема построения занятий по физическому воспитанию в условиях Таврического государственного агротехнологического университета (ТГАТУ). EN: The article dials with the method of physical education’s lessons composition in the Tavrian state agrotechnological university.
Методика построения занятий по физическому воспитанию в условиях высшего учебного заведения
Method of physical education’s lessons composition in high school
Keywords: комплексне тренування; аеробна система; фізичне виховання; навантаження; планування; вправи; комплексная тренировка; аэробная система; complex training; aerobic system