Електроерозійна обробка металів - Іванова, Д. В.; Журавель, Дмитро Павлович; Журавель, Дмитрий Павлович; Zhuravel, Dmytro; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (ТДАТУ, 2021)
При правильному використанні обробки можливо здійснювати безліч механічних процесів: відрізка, виготовлення отворів, шліфування, зміцнення, маркування з нанесенням різноманітних символів, копіювання. Собівартість обробки таким способом значно нижче, ніж показник, який характерне для металорізальних станків.
Keywords: обробка металів; електроерозійна обробка металу; електрод; залежність зміни напруги