Розрахунки обладнання харчових виробництв: навчальний посібник - Ялпачик, Володимир Федорович; Буденко, Сергій Федорович; Ялпачик, Федір Юхимович; Гвоздєв, О. В.; Циб, Віктор Григорович; Бойко, Валентин Семенович; Самойчук, Кирило Олегович; Олексієнко, Вадим Олександрович; Клевцова, Т. О.; Паляничка, Надія Олександрівна; Ялпачик, Владимир Федорович; Буденко, Сергей Федорович; et al. (My University, 2014)
Посібник охоплює основні розділи навчальної дисципліни „Розрахунки та конструювання обладнання харчових виробництв“ і складається з прикладів комплексних розрахунків найбільш характерних машин і апаратів галузі.
Keywords: розрахунки; абсорбція; дифузія; випарювання; розрахунок вовчка; розрахунок ковбасного шприца; розрахунок масловиготовлювача; розрахунок клапанного гомогенізатора; розрахунки змішувачів; розрахунок дозаторів