Вдосконалення технологічної лінії виробництва сардельок в умовах м. Токмак Запорізької області (19ХВД.12836896.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Ніч-Володіна, Вікторія Володимирівна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Предметом модернізації в дипломній роботі є ПТЛ виробництва сардельок. Дипломна робота містить вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва ковбасних виробів, що включає розширення асортименту виробництва ковбасних виробів лінії, підвищення ефективності роботи і зниження собівартості виробничої продукції з необхідними розрахунками виробничої дільниці і роботи лінії. Робота містить необхідні заходи та організацію робіт з охорони праці при роботі цеху і лінії переробки м'яса. Економічна частина містить обґрунтування вартості та рівня рентабельності підприємства.
Keywords: підприємство; сардельки; ковбаси; м’ясо; ПТЛ; обладнання; ефективність