Аналіз систем переробки рідкого свинячого гною - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Коломієць, Сергій Матвійович; Коломиец, Сергей Матвеевич; Kolomiiets, Serhii; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (My University, 2019)
Технологія переробки свинячого гною методом тривалого витримування і внесення в ґрунт (технологія 1). Дана технологія широко застосовується в даний час в переважній більшості господарств України. Відповідно до технології, рідкий свинячий гній зі свинокомплексу транспортується до гноєсховища, в якому відбувається знезараження методом тривалого витримування. Отримане рідке органічне добриво вноситься на поля.
Keywords: свинячий гній; тверда фракція; рідка фракція; компостування