Самостійна робота як метод навчання - Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana; Федосова, Альона Олексіївна; Федосова, Алена Алексеевна; Fedosova, Alona (My University, 2019)
UK: Стаття порушує проблему організації самостійної роботи студента. Пропонуються заходи для її вирішення. Розглядається питання методичного забезпечення та контролю знань при виконанні самостійних робіт. EN: The artісle reveals the іssues of organіzatіon of іndependent work of the student. Proposed measures to address thіs problem. The іssue of methodісal support and сontrol of knowledge when performіng іndependent work іs сonsіdered.
Independent work as a teaching method
Keywords: самостійність; контроль; організація; методичне забезпечення; іndependenсe; сontrol; organіzatіon; methodologісal support