Обґрунтування впливу різних видів палива на екологічні показники роботи МТА в умовах півдня України: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Сапа, Максим (ТДАТУ, 2021)
Метою роботи є визначення впливу існуючих видів палив для ДВЗ на екологічні безпеку під час виконання техніко-технологічних процесів в сільськогосподарському виробництві.
Keywords: альтернативні палива; екологічні показники; газ; методика комплексної оцінки; аналіз