Англійська мова: метод. вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» зі спеціальності 075 «Маркетинг» факультет економіки та бізнесу денної форми навчання, 1-2 курс - Кравець, Олена Олександрівна; Кравец, Елена Александровна; Kravets, Olena (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Методичні вказівки містять теми та зміст лабораторних занять з курсу, порядок їх проведення та рекомендації щодо підготовки студентів до лабораторних занять вдома, розподіл балів і критерії оцінювання
Keywords: лабораторні заняття; критерії оцінювання; маркетинг; англійська мова; вища освіта