Години, які вчать любити Батьківщину - Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna (My University, 2015)
Студенти ТДАТУ зустрілися з учасником АТО доцентом кафедри "Мобільні енергетичні засоби" О. О. Зуєвим
Keywords: Агротаврія; ТДАТУ