Електроакустичний пристрій контролю витрати компонентів кормових сумішей - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii (ТДАТУ, 2021)
Розроблений електроакустичний пристрій контролю витрати дозволяє за значеннями коефіцієнта поглинання пружних хвиль, з урахуванням поправки на температуру і вологість корму, що вводиться автоматично, поправки на вигляд і ступінь подрібнення дозованого матеріалу, визначати витрату компонентів кормових сумішей в безперервному потоці. Розроблений пристрій дозволяє отримувати на його виході кінцеву інформацію про поточне значення витрати у вигляді напруги UКЕР = 0...6 В, що дає можливість використовувати пристрій у складі електрообладнання для системи дозування технологічних ліній приготування кормових сумішей.
Keywords: комбікорми; кормові суміші; процес безперервно-потокового дозування; електроакустичний пристрій