Удосконалення методичного забезпечення навчального процесу студентів облікових спеціальностей - Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
В статті розглянуті складові науково-методичного забезпечення облікових дисциплін. Основну увагу приділено методичному забезпеченню самостійної роботи студентів. Зазначено необхідність багатоваріантних рішень завдань професійного характеру.
Perfection of the methodical providing of educational process of students of registration specialities
Keywords: навчально-методичний комплекс дисципліни; фахове навчання