Шляхи енергозбереження при забезпеченні мікроклімату на птахівничих фермах - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2013)
UK: У статті представлено результати аналізу шляхів вирішення питань енергозбереження при забезпеченні оптимальних параметрів мікроклімату на птахівничих фермах. RU: В статье представлены результаты анализа путей решения вопросов энергосбережения при обеспечении оптимальных параметров микроклимата на птицеводческих фермах. EN: The article deals with the results of analysis of ways for questions on energy-saving decisions at providing with optimum parameters of microclimate on poultry farms.
Пути энергосбережения при обеспечении микроклимата на птицеводческих фермах
The ways of energy-saving at microclimate providing on poultry farms
Keywords: енергозбереження; параметри мікроклімату; птахівнича ферма; штучна вентиляція; комбінована вентиляція; результати аналізу; вимоги; утримання; обслуговування