Техніка безпеки зберігання продуктів в газовому середовищі - Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh; Євтушенко, Ганна Олександрівна; Евтушенко, Анна Александровна; Yevtushenko, Hanna (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Сучасні технології зберігання продуктів, як правило починаються ще на етапі зберігання продукції, але важливо знати що умови зберігання – це сукупність зовнішніх впливів навколишнього середовища на працівників. Одна з таких технологій це обробка газовим середовищем – озоном. EN: Modern technologies of storage of products and the complexity of external influences on the future of the workers on the work of the following dangerous and harmful production factors to which the benefits of protection of labor before the rushing robot.
Keywords: технології зберігання продуктів; умови зберігання; обробка газовим середовищем; мікроклімат; сховище; терморегулятори; atmosphere; ozone concentration; short factor