Опис до патенту на корисну модель № 41177 "Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням" - Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Прокудіна, Т. Ф.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina (Державний департамент інтелектуальної власності, 2009)
Речовина для обробки плодових овочів перед зберіганням, що наноситься шляхом обприскування їх на материнській рослині, яка відрізняється тим, що для обробки використовується бактерицидно-антиоксидантна композиція, яка містить дистинол, екстракт кореня хрону, лецитин та дистильовану воду при співвідношенні компонентів, мас. %: дистинол 0,024...0,036, екстракт кореня хрону 50 лецитин 4, дистильована вода решта
Keywords: овочівництво; обробка плодових овочів перед зберіганням; зберігання плодових овочів