Удосконалення антикризового управління підприємства малого бізнесу - Нехай, Вікторія Василівна; Nekhai, Viktoriia; Лєонов, А. М. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Малі підприємства є двигуном економічного зростання, створюючи робочі місця та стимулюючи інновації. Однак, вони часто стикаються з викликами, пов'язаними з обмеженими ресурсами, високою конкуренцією та складністю ринку. Тому удосконалення антикризового управління підприємством малого бізнесу є ключовим фактором його успіху та стійкості.
Keywords: антикризове управління; малий бізнес