Використання соломи у якості підстилки для створення комфортних умов при утриманні корів - Димченко, Д. (ТДАТУ, 2021)
В даний час для великої рогатої худоби в якості підстилки використовуються солома, торф, тирса, гумові багатошарові матраци (мати),перероблений гній.
Keywords: азот; умови утримання тварин; солома; торф; тирса; гумові багатошарові матраци; перероблений гній; фосфор