В. М. КЮРЧЕВУ — 70: ювілеї - (:unkn) unknown (My University, 2025)
Відомому вченому в галузі механізації сільськогосподарського виробництва, доктору технічних наук, професору Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, члену-кореспонденту НААН Володимиру Миколайовичу Кюрчеву виповнилося 70 років.
Keywords: ювілей; Володимир Миколайович Кюрчев; вчений; професор Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного