Підготовка субстратів для збільшення ефективності метаногенерації - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (Луцький НТУ, 2021)
Необхідність впровадження біоенергетичних установок призвела до вирішення завдання інтенсифікації процесів метанового зброджування
Keywords: біоенергетичні установки; інтенсифікація процесу метанового зброджування; анаеробне бродіння; гомогенізація; аеробне попереднє компостування; гідроліз; дезінтеграція