Побудова тривимірної моделі головного корпусу Таврійського державного агротехнологічного університету - Оленич, Д. І.; Вєдєнєва, А. О.; Мацулевич, Олександр Євгенович; Мацулевич, Александр Евгеньевич; Matsulevych, Oleksandr (ТДАТУ, 2018)
Розробка методики комп’ютерного моделювання тривимірних моделей будівель загального призначення на прикладі комп’ютерного проектування конкретної будівлі (а саме – будівлі головного корпусу Таврійського державного агротехнологічного університету).
Keywords: комп’ютерне моделювання; програма AUTOCAD; програмне середовище Autodesk 3Ds Max Design; фотореалістична модель