Дисципліна «Іноземна мова» (англійська): навчально-методичний посібник до практичних занять для студентів ОКР «Бакалавр», напрям підготовки «Харчові технології та інженерія» - Шевченко, Світлана Петрівна; Шевченко, Светлана Петровна; Shevchenko, Svitlana (ТДАТУ, 2015)
Затверджено методичною комісією факультету Агротехнологій та екології
Keywords: студент; творчі завдання; граматичні вправи; тексти фахової спрямованості; вправи з словотворення