Результати експериментальних досліджень процесу переміщення зернового матеріалу по похилій круговій вібраційній поверхні - Шацький, В. В.; Дем'яненко, Д. В.; Shatsky, V.; Demjanenko, D. (ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2016)
UK: В статті наведено аналіз останніх результатів досліджень процесу переміщення зернового матеріалу по похилій круговій вібраційній поверхні. Велика увага надається якісним показникам процесу, а саме рівномірності подачі, енергоємності та перегортанню часточок. EN: The article analyzes the recent results of research of grain feeds displacement process on an inclined circular vibrating surface. Much attention is paid to the quality of the process parameters, namely, feed uniformity, energy intensity and particle turning.
Experimental studies of grain feeds displacement process on oblique circular vibration surface
Keywords: переміщення; зерновий матеріал