Особливості проростання насіння пшениці за дії препарату АОК- М та натрій-хлоридного засолення - Колесніков, Максим Олександрович; Колесников, Максим Александрович; Kolesnikov, Maksym; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna (Умань, 2010)
UK: В статті викладено результати дослідження впливу препарату АОК-М на схожість та силу росту насіння пшениці в умовах лабораторного натрій-хлоридного засолення. RU: В статье изложены результаты исследования влияния препарата АОК-М на всхожесть и силу роста семян пшеницы в условиях лабораторного натрий-хлоридного засоления. EN: There are established the investigation results of AOK-M preparation influence on germination and on growth power of cereal under laboratory chloride salinity in the article.
Особенности прорастания семян пшеницы при действии препарата АОК-М и натрий-хлоридного засоления
The peculiarities of cereal seeds germination under AOK-M preparation and chloride salinity influence.
Keywords: стреси; засолення ґрунту; землекористування; токсичні речовини; пшениця; механізм стійкості рослин; адаптація; адаптогени; семена пшеницы; лабораторная всхожесть; сила роста; засоление; cereal seeds; laboratory germination; growth power; salinity; AOK-M preparation