Опис до патенту на корисну модель № 146928 "Пристрій для електролізу води" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; et al. (Державне підприємство "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Пристрій для електролізу води містить електролізер, систему подачі води, ресивер для накопичення кисню, ресивер для накопичення водню, клапан видачі водню. Встановлено генератор Зацаріна, електрично приєднаний до каскадного катода та вертикального анода.
Keywords: електролізер; ресивер для накопичення кисню; клапан видачі водню; генератор Зацаріна; корисна модель