Використання сонячної енергії для тепловодопостачання систем гарячого водопостачання в індивідуальному житловому будівництві - Постол, Юлія Олександрівна; Глазирін, І. (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Застосування відновлюваних джерел енергії дозволить суттєво скоротити забруднення довкілля. Розглянуто перспективи використання сонячної енергії для теплопостачання систем гарячого водопостачання у індивідуальному житловому будівництві. EN: The use of renewable energy sources will significantly reduce environmental pollution. The prospects of using solar energy for heat supply of hot water supply systems in individual residential construction are considered.
Постол Ю. О., Глазирін І. Використання сонячної енергії для тепловодопостачання систем гарячого водопостачання в індивідуальному житловому будівництві. Розвиток сучасної науки та освіти : реалії, проблеми якості, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. інтернет- конференції (Запоріжжя, 30 вересня 2022 р.). Запоріжжя : ТДАТУ, 2022. С. 114-119.
Keywords: гаряче водопостачання; сонячна енергія; сонячний колектор; теплопостачання; hot water supply; solar energy; solar collector; heat supply