AbitFest Таврійського державного агротехнічного університету імені Дмитра Моторного. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2024)
Презентація до фестивалю вступників - 2024. Розповідь про навчання, студентство, практичну підготовку тощо.
абітурієнтам ТДАТУ
Keywords: вступники; вступ 2024; абітурієнти ТДАТУ