Е-waste and the importance of electronics recycling - Settarov, A. (ТДАТУ, 2018)
EN: This article looks at some of the basic questions, such as defining e-waste, exploring why it is important, how consumers can recycle their old electronics devices and current practices in developed and developing countries. UK: У статті розглядаються основні питання по переробці електричних виробів. Представлено визначення електронних відходів та вивчення важливості даного питання. Досліджено як споживачі можуть переробляти свої старі електронні пристрої. Розглянуто методи переробки в розвинутих країнах та країнах, що розвиваються.
Keywords: старі електронні пристрої; методи переробки; efining e-waste; electronics devices