Організація обліку грошових коштів на підприємствах України - Левченко, Ольга Петрівна; Левченко, Ольга Петровна; Levchenko, Olha (ТДАТУ, 2011)
UA: У статті розкрита організація обліку грошових коштів на підприємствах України, визначено законодавчі, нормативні й первинні документи організації обліку грошових коштів на підприємствах малого бізнесу України, документальне оформлення операцій з готівковими грошовими коштами в національній та іноземній валюті та порядок відкриття рахунків в банку. EN: In the article organization of account of money facilities is exposed on the enterprises of Ukraine, the legislative, normative and primary documents of organization of account of money facilities are certain on the enterprises of small business of Ukraine, documentary registration of operations with available money facilities in national and foreign currency and order of scoring first in a jar.
Keywords: організація обліку; грошові кошти; підприємницька діяльність; банківські рахунки; готівкові кошти; іноземна валюта; organization of account; money facilities; entrepreneurial activity; available facilities; bank accounts; foreign currency