Ф'ючерсна торгівля як потужний інструмент захисту зерновиробників - Серських, Надія Сергіївна; Серских, Надежда Сергеевна; Serskykh, Nadiia (ТДАТУ, 2013)
В статті розглянуто основні можливості та перспективи розвитку біржового ф’ючерсного ринку зернових культур, обґрунтовано значимість розвитку цього прогресивного сегменту біржової торгівлі. Надано та проаналізовано динаміку співвідношень внутрішніх, експортних та світових цін зерна, висвітлено основні умови відповідності виробленого зерна умовам ф’ючерсних контрактів на Чиказькій торговій біржі.
Keywords: товарна біржа; ф’ючерсний контракт; біржовий ринок