Опис до патенту на корисну модель № 133815 "Пристрій для дражування насіння" - Сербій, Євген Костянтинович; Сербий, Евгений Константинович; Serbii, Yevhen; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій для дражування насіння складається з рами, барабана з приводом та скатної дошки, згідно з корисною моделлю над скатною дошкою встановлено решето для калібрування насіння та лоток для виведення дражованого насіння
Keywords: дражування насіння; скатна дошка; калібрування насіння; сільськогосподарська техніка; передпосівний обробіток насіння; машини для дражування