Актуальні питання організації оплати праці на підприємстві - Фіріч, Анастасія (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Актуальність обумовлена нинішніми викликами та можливими перешкодами у двох складних сферах - управлінні та трудових відносинах. Питання правильної оптимізації оплати праці і запровадження чітких інструментів мотивації є одними з провідних аспектів для створення високого рівня продуктивності праці, прозорості нарахування зарплати та загального покращення діяльності вітчизняних підприємств.
Keywords: оплата праці; зарплата; трудові відносини; матеріальне заохочення