Впровадження енергоощадного технологічного процесу виробництва молока в умовах реконструкції ферми великої рогатої худоби товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Мир» Мелітопольського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Походун, Микита (My University, 2022)
Однією з найважливіших проблем світової спільноти на всьому протязі його існування є забезпечення населення продуктами харчування. Успішне вирішення зазначеної проблеми на сучасному етапі розвитку людської цивілізації важко демографічним зростанням і погіршенням екологічної ситуації в світі. В умовах постійного зростання світового народонаселення і несприятливих для навколишнього середовища наслідків науково-технічного прогресу потрібно все більше високоякісного і повноцінного продовольства. Продукція тваринництва становить майже половину всієї валової продукції сільського господарства. У м'ясному балансі України продукція вирощування і відгодівлі великої рогатої худоби займає більше 37%. Питома вага галузі в товарній продукції сільського господарства становить 22-27%.
Keywords: виробництво молока; тваринництво; технічне обслуговування; охорона праці