Електронна комерція: курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana; Андрєєва, Лариса Олександрівна; Андреева, Лариса Александровна; Andrieieva, Larysa; Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (Мелітополь: ТДАТУ, 2020)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Електронна комерція». Розглянуто ключові теоретичні і практичні питання організації електронного бізнесу, інструментарій електронної комерції на базі глобальної мережі Інтернет, сфери та основні принципи ведення електронного бізнесу, дають характеристику основних форм і видів електронних платежів. Висвітлено питання аналізу ефективності електронного бізнесу та його нормативно-правового забезпечення.
Keywords: електронна комерція; електронний бізнес; мережна економіка; електронна комерція; Інтернет -технології; Інтранет; Екстранет; віртуальні приватні мережі; види електронного бізнесу; електронна банківська діяльність; платіжні системи; електронні брокерські послуги; електронні аукціони; електронна пошта; електронні бюро; електронні страхові послуги; дистанційне навчання; електронний маркетинг; електронна реклама; електронні торгові ряди; інтернет-вітрини; E-Government