Маркетинговий менеджмент проекту крафтових макаронних виробів - Трохимчук, М. П.; Мінко, В. Д.; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria (ТДАТУ, 2020)
Запровадження нового унікального продукту на ринку України надасть можливість реалізовувати продукт за найвищою ціною 55 грн/кг. При цьому, чистий прибуток дорівнюватиме 170 тис грн, або 14,2 тис грн в мсісяць, рентабельність виробництва становитиме 17,38%, а розмір інвестицій складатиме 1448 тис грн.
Keywords: маркетинговий менеджмент; макаронні вироби; сировина; розвиток ринку макаронних виробів; управління маркетинговими механізмами