Показники роботи підприємств олійно-переробної галузі Запорізької області - Мордарьов, П. С.; Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Mykhaylov, Yevhen (Мелітополь: ТДАТУ, 2017)
UK: Виробництво олійних культур належить до основ-них напрямів діяльності в сільському господарстві України. Підтвердженням цього є зайнятість ними посівних площ. Торік усіма категоріями господарств засівалося 26,7 млн га ріллі. При цьому олійні культури займали майже 30 % всіх площ. EN: The paper presents the analysis of the production of oilseeds in the world, Ukraine, performance of oil companies - processing industry Zaporozhye region and ways to improve its effectiveness.
Keywords: олійно-переробна галузь; олійні культури; насіння соняшнику; oil - processing industry; the production of sunflower seeds; sunflower seeds; efficiency; economic development