Актуальні питання виробництва продукції рослинництва та садівництва: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
У збірці представлені матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції за результатами досліджень та актуальних питань щодо виробництва продукції рослинництва та садівництва в Україні. Матеріали будуть цікаві викладачам закладів вищої освіти, науковим співробітникам, аспірантам, докторантам, здобувачам вищої освіти, фахівцям і керівникам сільськогосподарських підприємств та науково-дослідних установ, всім, кого цікавить проблематика запровадження інноваційних технологій вирощування, первинної переробки та зберігання сільськогосподарських культур, фізіолого-біохімічні основи підвищення врожайності та якості продукції рослинництва та садівництва, питання механізації та автоматизації агротехнологій в галузі. Відповідальність за зміст наданих матеріалів, точність наведених даних та відповідність принципам академічної доброчесності несуть автори. Матеріали видані в авторській редакції. Конференція організована в рамках міжнародного проєкту OPTIMA – “Відкриті практики, прозорість та доброчесність для сучасної вищої школи” за підтримки Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти України.
Keywords: інноваційні технології в рослинництві; сучасні інтенсивні технології вирощування плодових; інтенсивні технології вирощування овочевих культур; інтенсивні технології вирощування винограду; селекція та сортовивчення у рослинництві, плодоовочівництві та виноградарстві; органічні технології виробництва продукції рослинництва; органічні технології виробництва продукції садівництва; механізація та автоматизація агротехнологій в галузі рослинництва; механізація та автоматизація агротехнологій в галузі садівництва; перспективні напрямки переробки, зберігання рослинництва та садівництва; забезпечення якості продукції рослинництва та садівництва