Аналіз процесу сепарації зерна з використанням сил гравітації - Петриченко, Сергій Володимирович; Петриченко, Сергей Владимирович; Petrychenko, Serhii; Соболєвська, Л. В. (ТДАТУ, 2010)
UK: Обгрунтування основних параметрів енергосберігаючого сепаратору для очищення зерна з використанням сил гравітації. RU: Обоснование основных параметров энергохранящего сепаратора для очистки зерна с использованием сил гравитации. EN: Is the ground of osnovnykh parameters of energo keeping separator for cleaning of corn with the use of forces of gravitation.
Анализ процесса сепарации зерна с использованием сил гравитации
Analysis of carbro of separashion of corn with the use forces of gravitation
Keywords: сепарація; гравітація; зерно