Сінергістична дія біостимуляторів та мікробіологічних препаратів на формування бобово-ризобіального симбіозу у рослин PISUM SATIVUM L. - Овечко, К. (ТДАТУ, 2018)
Сумісне використання біостимуляторів Стимпо та Регоплант з Азотофітом або Ризобофітом призводить до синергістичного ефекту в професах формування біологічної продуктивності посів гороху в умовах Південного Степу України.
Keywords: біостимулятор Стимпо; біостимулятор Регоплант; горох; посів гороху; насіння гороху