Особливості планування навчально-тренувального процесу в жіночій секції вільної боротьби закладу вищої освіти - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В.; Нестеров, Олексій Сергійович; Nesterov, Oleksii; Rebar, I. (My University, 2023)
Фізичне виховання студентів у закладах вищої освіти є одним із основних компонентів формування професійної компетентності кваліфікованих кадрів та суттєво відрізняється від уроків з фізкультури у загальноосвітній школі. Навчання фізичній культурі у виші формує та закріплює здорові звички у молоді.
Peculiarities of planning the educational and training process in the women’s freestyle wrestling section of the higher education institution
Keywords: вільна боротьба; дівчата; навчально-тренувальний процес; спортифікація процесу фізичного виховання; процес планування тренувального процесу; freestyle wrestling; girls; educational and training process; sportsification of the physical education process; the process of planning the training process