Опис до патенту на корисну модель № 129215 "Мостовий засіб зі змінною висотою агротехнічного просвіту і регульованою технологічною колією" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Мовчан, Віталій Федорович; Мовчан, Виталий Федорович; Movchan, Vitalii; Черевко, Ю. І. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2018)
Мостовий засіб зі змінною висотою агротехнічного просвіту і регульованою технологічною колією містить раму мостового засобу, опори для колісних візків, колісні візки з пневматичними шинами, гідравлічні або електромеханічні силові механізми для їх приводу. Опора для колісного візка і рама мостового засобу виконані телескопічними з труби прямокутного перерізу. На них встановлено гідроциліндри подвійної дії з приводом від силової гідравлічної системи мостового засобу
Keywords: мостовий засіб; технологічна колія; колісні візки; пневматичні шини; гідравлічні механізми; електромеханічні силові механізми; гідроциліндри