Опис до патенту на корисну модель № 116768 "Спосіб отримання сонячних елементів на монокристалічному кремнії з використанням нанорозмірного поруватого кремнію" - Хрипко, С. Л.; Кідалов, В. В.; Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2017)
Спосіб отримання сонячних елементів включає використання поруватого кремнію як антивідбиттєвого покриття. При цьому порувату поверхню кремнію отримують шляхом електрохімічної обробки монокристалічних кремнієвих зразків у гальваностатичному режимі в електроліті з різними співвідношеннями HF:H2О:C2H5ОH=2:1:1
Keywords: сонячні елементи; поруватий кремній; способи дослідження