Дослідження способів утилізації відходів птахівництва і тваринництва - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Скляр, Радміла Вікторівна; Скляр, Радмила Викторовна; Skliar, Radmila (My University, 2019)
UK: В статті проаналізовано найбільш розповсюджені сучасні способи утилізації відходів птахівництва і тваринництва, які існують в Україні та за кордоном. RU: В статье проанализированы наиболее распространенные современные способы утилизации отходов птицеводства и животноводства, которые существуют в Украине и за рубежом. EN: The article analyzes the most common modern methods of disposal of poultry and livestock waste that exist in Ukraine and abroad.
Keywords: гній; послід; утилізація; біогаз; біодобриво; навоз; помет; утилизация; биогаз; биоудобрение; manure; litter; utilization; biogas; biofertilizer