Місто як об’єкт регіонально-адміністративного управління - Сурженко, Нонна Вікторівна; Сурженко, Нонна Викторовна; Surzhenko, Nonna; Солонцов, О. (Полтавська державна аграрна академія, 2021)
В даному матеріалі розглядаються актуальні питання регіонально-адміністративного управління містом та основні елементи, які взаємопов’язані з ним. Наводяться різні трактування поняття «місто» з точки зору соціально-економічного розвитку. Пропонується комплексний соціально-економічний розвиток міста.
Keywords: місто; соціально-економічний розвиток; місцеве самоврядування; міське управління; економіка