Аналіз особливостей змісту, форм і засобів правового виховання в Японії - Нестеренко, Олена Миколаївна; Нестеренко, Елена Николаевна; Nesterenko, Olena (My University, 2018)
На сьогодні японське законодавство є змішаним, у ньому присутні як традиційні елементи, так і елементи романо-германського і англо-американського права. Проте одним з офіційних джерел права, поряд із нормативно-правовими актами і договорами, там визначають звичаї
Keywords: правове виховання; законодавство; романо-германське право; англо-американське право; суспільні відносини